Velkommen til Vesthimmerlands Begravelse, tidligere Jens Fisker's Begravelsesforretning

Hos Vesthimmerlands Begravelse er vi behjælpelige med alt vedrørende begravelse og bisættelse. Vi kommer hvor man vil bruge vores hjælp. Vores kærneområde er typisk i Aalestrup, Aars, Gedsted, Møldrup, Klejtrup, Skals, Ulbjerg, Nørager, Haverslev, Sønderup, Suldrup og omegn. 

Samtalen kan finde sted hjemme hos jer selv, eller på vores kontor. Vi svarer døgnet rundt – alle ugens dage. Ved dødsfald – står mange i en helt uvant situation.

Vores fornemmeste opgave er, at tage os af alle de praktiske forhold vedrørende højtideligheden og sikre, at den afholdes i overensstemmelse med den afdødes og de pårørendes ønsker og forventninger, således at det bliver en personlig og mindeværdig oplevelse.

Dette løfte har vi forsøgt at vise i vores logo. Hvor cirklen står for livet, korset for døden, kornneget for det jordnære og noden for det individuelle. Ethvert dødsfald er unikt og selvom vi har mange års erfaring betyder det ikke, at vi har ét bestemt forløb, som vi plejer at følge ved en begravelse. Vi har derimod kompetencen til at kunne opfylde netop jeres ønsker.

Vi udleverer gerne pjecerne:

  • Min sidste vilje
  • Når nogen dør
  • Hvor går man hen, når man går bort?
  • Samt oplyser om Elysium Begravelsesopsparing

Eller du kan downloade dem her.

Vi hjælper med alle spørgsmål og opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Og vi har gennem mange års virke og erfaring etableret en indgående lokal indsigt i alle de områder vi færdes. Hos os er du i trygge hænder.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlige hilsener

Jens Møller