Bedemand Aalestrup

Når en kær går bort, kan følelsen af uoverskuelighed hurtigt overskygge følelsen af sorg. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med alle de praktiske opgaver og til at udføre dem efter dine ønsker, så du kan få tiden og freden til at sørge.

Vores fornemmeste opgave er, at sørge for, at højtideligheden forløber som ønsket af dig, som pårørende, såvel som den afdøde, skulle vedkommende have givet udtryk ”Min Sidste Vilje”. Som bedemandsforretning i Aalestrup gennem mere end 20 år, har vi tilegnet os indgående erfaring i planlægning af højtideligheder. Du kan derfor med tryghed stole på, at vi viser dig, dine nære og den afdøde respekt og omsorg. Vi tilbyder at stå for alle formaliteter, så du, som pårørende, ikke behøver at have det samlede overblik - det har vi.

Vi ved, at der skal træffes indtil flere svære beslutninger i forbindelse med ceremonierne. Derfor står vi, som lokalkendte bedemænd i Aalestrup, selvfølgelig også til rådighed til at hjælpe dig med at træffe disse beslutninger - men giver dig også frihed og ro til at reflektere over de valg, der skal tages.

På denne hjemmeside har vi prøvet at give dig et kort overblik over, hvilke beslutninger, der skal træffes og hvad du skal have med i dine overvejelser, som pårørende, i denne situation. Vi tilbyder endvidere pjecen ”Når nogen dør” fra brancheforeningen Danske Bedemænd, som en hjælp til pårørende. En hjælp til at komme igennem de praktiske problemstillinger og til at give plads til det, der er vigtigst – at tage en værdig, mindeværdig og god afsked med et familiemedlem eller en nær ven.

Hvis du mangler en bedemand i Aalestrup, så tøv ikke med at ringe til os. Det er helt uforpligtende.