Bedemand Aars

Når valget af bedemand til begravelse eller bisættelse skal træffes, er det i høj grad en tillidssag. Oftest har vi ikke skænket valg af bedemand en tanke, før vi står i den ulykkelige situation, at have mistet en af vores nære. I en sådan situation, skal der træffes et hurtigt valg af bedemand, så alle de praktiske forhold, i forbindelse med tilrettelæggelse af højtideligheden, falder på plads.

For at skulle tænke over mindst muligt i denne sammenhæng, kan du med fordel vælge en lokal bedemand, der i forvejen har kontakt til de lokale kirker og præster, blomsterhandlere, stenhuggere, avis, velegnede lokationer til mindesamvær osv.

Bor du i Aars, i Aalestrup eller omegn, kan du vælge Vesthimmerlands Begravelse. Vores tre grundværdier; faglig, etisk og lokal, giver dig, som pårørende, vished om, at vi behandler dig, dine nære og ikke mindst den afdøde med respekt og omsorg.

Vesthimmerlands Begravelse blev startet i 1994 som lokal bedemand i Aars, og blev i 2012, efter 3 års tæt samarbejde med den tidligere ejer, Jens Fisker, overtaget af Jens Møller. Begravelsesforretningen gemmer derfor på mere end 20 års erfaring i at tilrettelægge begravelser.

Denne erfaring har blandt andet givet os stor faglig indsigt som bedemænd, samt gode kontakter i nærområdet. Vi har stor fokus på, at alle vores opgave bliver udført etisk korrekt og at de opfylder de forskellige ønsker, de pårørende, såvel som den afdøde, måtte have givet udtryk for, til den enkelte begravelse. Men selvom vi har en bred erfaring, går vi stadig ind til den enkelte opgave med stor ydmyghed og empati. Vores fornemmeste opgave er, at skabe tryghed, respekt og overskuelighed for de pårørende.

Der er mange ting, man skal sørge for, når en af vores nærmeste dør. Derfor står vi klar til at påtage os alle de praktiske opgaver, du ønsker at frigøre til os. Når du beder os om at påtage en opgave, vil beslutninger altid blive truffet jf. aftale med dig. Vi tilbyder at stå for alt i forbindelse med begravelse, både kirkelig og borgerlig begravelse eller bisættelse. Vi tager os også af hjemtransport i forbindelse med dødsfald i udlandet eller transport af udlændinge, der er døde i Danmark og skal transporteres til deres hjemland.