Bedemand Møldrup, begravelse Møldrup

Vi hjælper dig igennem det svære forløb en begravelse er.

Hos Vesthimmerlands Begravelse kan vi vejlede og hjælpe dig med at afholde en flot, smuk og mindeværdig begravelse i Møldrup. Vi er som bedemænd hjælpsomme og lyttende, og vi søger for at begravelsen bliver, som ønsket.

Det er op til dig hvor meget vi skal hjælpe med planlægningen og hvor meget I selv ønsker at varetage.

Det er altid op til afdødes pårørende, hvor meget hjælp de ønsker til begravelsen. Hvordan og hvorledes begravelsen skal foregå, aftales via en samtale med bedemanden. Denne samtale kan foregå hos os, i de pårørendes hjem i Møldrup eller et tredje sted.

Få formaliteter er faste: Det er bedemanden, der udfylder dødsanmeldelsen; denne anmeldelse underskriver den nærmeste pårørende, hvorefter bedemanden indsender den til begravelsesmyndigheden for Møldrup.

Dødsfald og begravelser er følelsesmæssige hårde oplevelser, og det kan være uoverskueligt, og vi forstår, hvis I som pårørende ikke har overskuddet til at planlægge og håndtere begravelsen på egen hånd. Derfor er der hos os mulighed for at få hjælp til en række ting, hvis man ønsker det.

Vi kan hjælpe med at udfylde relevante papirer og sørge for, at disse papirer når rettidigt frem til myndighederne. Vi hjælper også gerne med planlæggelsen af selve begravelseshøjtideligheden, ligegyldigt om pårørende og/eller afdøde ønsker, at det skal være med eller uden præst. Vi kan varetage alle de praktiske gøremål der er i forbindelse med et dødsfald i Møldrup og omegn.