Begravelse Aalestrup

Ønsker I at afholde en smuk, mindeværdig og respektfuld begravelse i Aalestrup, står vi, Jens Møller og Anette Rolighed, klar til at yde vores bedste til, at begravelsen forløber som du, som pårørende, og den afdøde måtte have ønsket. Vi har til sammen over 20 års erfaring som bedemænd og er begge eksaminerede bedemænd samt medlem og certificeret af Danske Bedemænd.

Danske Bedemænd er en sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemmeste opgave, at tilbyde en høj professionel standard, kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.

Hos Vesthimmerlands Begravelse, har vi stor fokus på, at vise dig, dine nære og den afdøde respekt og omsorg. Derfor sætter vi al den tid af, du og dine nære skulle have behov for, til at lytte og hjælpe. Desuden står vi altid klar i kulissen til at guide jer igennem hele forløbet i, at forberede denne sidste rejse. Hos os er du og den afdøde i trygge hænder og vi bistår dig gennem hele forløbet.

Ønsker du vores hjælp til en begravelse i Aalestrup, vil første skridt i planlægningen af begravelsen være et personligt møde, som vil foregå på vores kontor i Aalestrup eller hjemme hos jer. Her vil vi tale om, hvordan vi kommer i gennem forløbet sammen, på den bedst mulige måde. Vi vil desuden tale om den praktiske planlægning af begravelsen, hvor du, som pårørende, har mulighed for at ytre dine ønsker og forestillinger om begravelsen, men også mulighed for at modtage råd og vejledning.

Til sidst, aftaler vi, hvor stor en rolle vi skal have i planlægningen af selve højtideligheden og hvad jeres rolle vil være. Nogle af de opgaver, vi typisk varetager i forbindelse med begravelse, er påklædning af afdøde, kørsel med kisten, indrykning af dødsannonce, bestilling af kistepynt og at tage kontakt til præst, kordegn og kirke i Aalestrup mv. Alle disse opgaver vil selvfølgelig blive udført efter jeres ønsker, hvorfor I også selv har mulighed for at påtage jer en, flere eller alle opgaverne selv eller sammen med os.