Begravelse Aars

Vesthimmerlands Begravelse drives af Jens Møller og er din lokale bedemand i Aars. Historien om Vesthimmerlands Begravelse begyndte i 1994, hvor Jens Fisker åbnende “Jens Fiskers Begravelsesforretning” og i 2009 blev Jens Møller ansat. Efter en årrække i tæt samarbejde, overtog Jens Møller begravelsesforretningen i 2012.

Vesthimmerlands Begravelse gemmer derfor på mere end 20 års erfaring i branchen, og vi kan  med stolthed sige, at vi er en begravelsesforretning med stor erfaring og et godt ry.

Hos Vesthimmerlands Begravelse tilbyder vi, at tage os af alle de praktiske opgaver i forbindelse med bisættelse og begravelse i Aars, men også i Aalestrup og omegn. Du er derfor meget velkommen til at benytte os, selvom du ikke bor i Aars eller i Aalestrup.

Det er op til dig, som pårørende, at beslutte om vi skal tage os af alle de praktiske opgaver, i forbindelse med begravelsen, eller om vi skal tage os af enkelte opgaver. Uanset hvad du og dine nære vælger, har vi gennem vores mange års erfaring tilegnet os gode kontakter i forbindelse med begravelse i Aars, herunder de lokale kirker og præster, blomsterhandlere, stenhuggere, avisen i forhold til døds- og taksigelsesannoncer, velegnede lokationer til mindesamvær osv.

Vores lokale kendskab og kontakter vil uden tvivl komme dig til gavn, hvis du vælger os til at arrangere en begravelse i Aars. Vi kan påtage os langt flere opgaver end en udfrakommende bedemand, fordi vi kender mulighederne i nærområdet.

Der er utroligt mange ting, at tænke på, når en af vores nærmeste dør. Derfor giver det stor tryghed, at have en erfaren bedemand, at støtte sig til. Vi har bistået mange begravelser og står selvfølgelig til rådighed ved alle skikke, traditioner og ceremonier, samt fremvisning, udsyngning o.l.. Vi står klar til at guide dig gennem hele forløbet, fra den første kontakt til lægen og til alt papirarbejdet er afsluttet.